NAIF Nápravný přírodní krém na obličej, tělo a ruce 50 ml G030

339  včetně DPH

Přírodní, výživný krém s bohatou texturou, napraví i tu nejsušší pokožku.

Na obličej, tělo i ruce.

Bez zbytečných nesmyslů.

Jen 2 skladem

Popis

Přírodní nápravný krém má bohatou texturu.

  • Obsahuje mandlový olej a bambucké máslo. Vyživuje, obnovuje a regeneruje pokožku. Poradí si i se suchými lokty nebo koleny.
  • V zimě bude ideálním krémem na ruce a i na obličej. Pokožku ochrání před mrazem a větrem. Krém je vhodný pro všechny typy pleti včetně té nejcitlivější. Snadno se roztírá a nezanechává mastný nebo lepivý efekt.
  • Neobsahuje PEG, SLS/SLES, fenoxyethanol, parabeny, minerální oleje, chemické konzervanty nebo mikroplasty.
  • Složení je 100% veganské a je dermatologicky testované.
  • Obal je vyroben z bioplastu na bázi cukrové třtiny a je zcela biologicky odbouratelný. Jemná parfemace je testována jako hypoalergenní.

Použití: Důkladně rozetřete na obličej, tělo i ruce nebo lokálně na suchá místa.

Složení: Aqua/Water, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Glycerin, Methylpropanediol, Gossypium Herbaceum (Cotton) Seed Oil, Cetearyl Alcohol, Cetyl Alcohol, Macadamia Integrifolia Seed Oil, Glyceryl Stearate Citrate, Sucrose Stearate, Parfum/Fragrance, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax, Xanthan Gum, Tocopherol, Caprylyl Glycol, Phenylpropanol, Caprylic/Capric Triglyceride, Decyl Glucoside, Pentylene Glycol, Citric Acid, Sodium Hydroxide.

 

Výrobce

NAIF