Thalgo Zkrášlující pleťové tonikum 400ml Limitovaná edice

759  včetně DPH

Svěží lotion s mořskými aktivními složkami dokončuje odlíčení pleti i očí. Každý den pleť revitalizuje, posiluje a obnovuje zářivost.

Jen 1 skladem

Katalogové číslo: 3525801698982 Kategorie: , ,

Popis

Zkrášlující pleťové tonikum Thalgo Éveil a la Mer šetrně a důkladně odstraňuje nečistoty a zbytky make-upu z pleti a očí. Povzbuzuje a rozjasňuje. Je vhodné pro všechny typy pleti včetně citlivé. Filtrát patentovaných Mikronizovaných mořských řas dodává pleti minerály a mikroživiny, které jsou nezbytné pro její správné fungování. Pleť revitalizuje a posiluje. Rostlinný glycerin pleť hydratuje a změkčuje. Zamezuje ztrátě vody a tím udržuje optimální hydrataci.

Zkrášlující voda má lehce gelovou texturu s jemnou mořskou vůní.

Obsahuje 97 % složek přírodního původu a je v recyklovatelném obalu.

Použití: aplikujte vatovým tamponkem na tvář a krk. Používejte ráno a večer po Hedvábném odličovacím mléku. Poté použijte Oživující mořskou mlhu pro doplnění minerálů, hydrataci a posílení pleti.

Složení: Aqua (Water), Propanediol, Glycerin, Fucus Vesiculosus Extract, Laminaria Digitata Extract, Pentylene Glycol, Levulinic Acid, Sodium Benzoate, Lithothamnion Calcareum Extract, Parfum (Fragrance), Xanthan Gum, Sodium Gluconate, PPG-26-Buteth-26, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Sodium Hydroxide

Výrobce

THALGO